NEW Daily Schedule "



		TOTAL			205 minutes of instruction
		12:00	_	1:10	70 minutes of instruction
		11:45	_	12:00	Recess (15 Minutes)
		11:20	_	11:45	Lunch (25 Minutes)
		9:40	_	11:20	40 minutes of instruction
(Full Day)		9:20	_	9:40	Snack (Instructional time for K - 20 min)
Grades	TK-K:	8:30	_	9:20	50 minutes of instruction

Grades 1-3:

(Full Day)

TOTAL			305 minutes of instruction
<u>12:20</u>	_	2:35	135 minutes of instruction
12:05	_	12:20	Recess (15 Minutes)
11:40	_	12:05	Lunch (25 Minutes)
10:00	_	11:40	100 minutes of instruction
9:40-	_	10:00	Recess
8:30	_	9:40	70 minutes of instruction

Grades 4-6:	8:30	_	10:00	90 minutes of instruction
(Full Day)	10:00	_	10:20	Recess
	10:20	_	12:00	100 minutes of instruction
	12:00	_	12:25	Eat (25 Minutes)
	12:25	_	12:40	Recess (15 Minutes)
	12:40	_	2:35	115 minutes of instruction
TOTAL				305 minutes of instruction
Grades 7-8:	8:30	_	10:20	110 minutes of instruction
(Full Day)	10:20	_	10:40	Recess
	10:40	_	12:25	105 minutes of instruction
	12:25	_	12:45	Eat (20 Minutes)
	12:45	_	1:05	Recess (15 Minutes)
	1:05	_	2:35	90 minutes of instruction
TOTAL				305 minutes of instruction

